oNG
13-11-2006, 17:30
evet arkadaslar.bir cok sunucu'da ( yapmayan kaldimi tartisilir ) gordugumuz bir olay.Adamlar site'lerine spam kasarak haksiz kazanc sagliyorlar.mesela birkisi oks sorulari yaziyor.Sak diye uyduruk 2 mirc olan site cikiyor karsisina.Bu cok rastlanan bir durum.Artik kimse google'den arama yapmamaya baslayacak duruma geldi.Sikayet ediliyor google dikkate almiyor.Acaba diyorum google bunu bilerekmi yapiyor...? neyse bu isin sonraki kismi.Simdi gelelim konu'muza.hal bôyle oluncada..bizden 2 ay sonra acilmis bir sunucu.Google'de Yuzuk Script kelimesinde 2 sayfaya gelmis ve 40'leri zorluyor.google'ye en az 6 kez sikayet ettim.aradan 1 ay gecti kimsenin ne baktigi ne ilgilendigi var.hal bôyle olunca adam'lar root olup egolarini tatmin edebiliyor.ustelik 100 kullaniciya bile ulasabiliyor. aslinda bunu kimin veya kimlerin yaptigini bilen biliyor ama hicbir seyden haberdar olmayan dostlarimiz olabilir.bakiniz http://www.mirctr.org bu site spam'la 1000 kullaniciya ulasti.sirf spam kasarak adam'lar Tûrkiye'nin en bûyûk sunucularindan birisi oldu.. ve simdide bir diger site'ye bakalim.. http://www.kelebek.org & http://www.gencsite.net gûya kelebek script'i ilk yaptigini idda ediyorlar.Kelebek v.Turkce'ye taklit diorlar ama kelebekyeri.com'da spamini yapiyorlar...? ve bu tur lamer'lerde 700 kullanici yakaliyorlar.diger yandan.. http://www.klavye.com baktigimizda site'de spam yuvasi. spam'lari goremeyen arkadaslarimiz en altta mauslarini gezdirsinler orayi secer gibi.spamlarin farkedilmemesi icten bile degil.oda olmadi index'i farkli kaydet yapin ve bakin daha sonra.mesela birkac ornek verelim bu spam'lara.
mırc , türkçe mirc , ***** görüntüleri , kızlarla sohbet , kızlarla chat , muhabbet , kızlarla chat , mirc scipt sohbet scipt mynete mircle giriş mynete girebilen mirc scipt sohbet mynet mynete mircle giriş
evet arkada$lar bu site'de mynet'le ilgili bir dokuman veya belge varmi? yok tabii ki. peki Turkce mIRC diye birsey varmi..? oda yok yani arkadaslarimiz gûzel gûzel calismislar.e hal bôyle oluncada bizlerin 2 senede yapacagini 1 ayda yapiyor bu arkadaslarimiz.ve bende bugûn kendi site'lerime spam koydum.bakalim ne olacak..? ben bu tûr lamer'lere hodrimeydan diyorum.ha bu arada " bunca yaziyi niye yazdi adama bak lan, gereksiz gereksiz konu aciyor kendine prim yaptirmaya calisiyor, dur dur ben suraya bir post atayimda konu kilitlensin, gereksiz bir polemik ciksin " dusuncesindeki arkadaslarimiz lutfen sayfayi kapatsinlar.Cunki benim bunu yapmaktaki amacim kendimin ENAYI olmadigini gôstermek.adam(cik)lar havadan user cektiriyorlar.ve bu isler sonucunda olan Tûrk IRC'sine oluyor.google'ye 1000 tane sikayet atiyoruz cvp vermiyor.soytariya soytari'lik yapki sussun.herneyse hersey ortada zaten, sôyleyecegimi sôyledim ben, herkese bu uzun yaziyi okudugu en azindan benim anlatmak istedigimi anladigi icin sonsuz tesekkur ediyorum, kolay gelsin..
mırc , türkçe mirc , ***** görüntüleri , kızlarla sohbet , kızlarla chat , muhabbet , kızlarla chat , mirc scipt sohbet scipt mynete mircle giriş mynete girebilen mirc scipt sohbet mynet mynete mircle giriş
evet arkada$lar bu site'de mynet'le ilgili bir dokuman veya belge varmi? yok tabii ki. peki Turkce mIRC diye birsey varmi..? oda yok yani arkadaslarimiz gûzel gûzel calismislar.e hal bôyle oluncada bizlerin 2 senede yapacagini 1 ayda yapiyor bu arkadaslarimiz.ve bende bugûn kendi site'lerime spam koydum.bakalim ne olacak..? ben bu tûr lamer'lere hodrimeydan diyorum.ha bu arada " bunca yaziyi niye yazdi adama bak lan, gereksiz gereksiz konu aciyor kendine prim yaptirmaya calisiyor, dur dur ben suraya bir post atayimda konu kilitlensin, gereksiz bir polemik ciksin " dusuncesindeki arkadaslarimiz lutfen sayfayi kapatsinlar.Cunki benim bunu yapmaktaki amacim kendimin ENAYI olmadigini gôstermek.adam(cik)lar havadan user cektiriyorlar.ve bu isler sonucunda olan Tûrk IRC'sine oluyor.google'ye 1000 tane sikayet atiyoruz cvp vermiyor.soytariya soytari'lik yapki sussun.herneyse hersey ortada zaten, sôyleyecegimi sôyledim ben, herkese bu uzun yaziyi okudugu en azindan benim anlatmak istedigimi anladigi icin sonsuz tesekkur ediyorum, kolay gelsin..