PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : IRC Server Nasıl Acabilirsiniz?

economist
04-08-2006, 15:08
Öncelikli olarak bir IRC server acmaya karar verdiyseniz ve bunun icin araştırmaya başladiysaniz evet siz artık bir IRC server acacaksiniz ve bir IRC sahibi olacaksiniz gibi görünüyor.

IRC server nasil acilir neler yapmali gibi net sorular soruyorsanız hic üzülmeyin, google veya alexa gibi arama motorlarında IRC hosting shell IRC server gibi yazilar yazarak IRC ile ilgilenen ne üdüğü belirsiz bir sürü site bulacaksiniz. Sakin olun hemen acele etmeyin. Hangisi güvenli hangisi iyi hangisi ile calışmalısınız öncelikli olarak bunlari incelemeniz lazım.

Bu inceleme icin maddeleri sıralayalim

1- Firma yasalmi,
2- İletişim Telefonları varmi
3- Teknik destek gücü nasil
4- Öneriliyormu
5- Müşterileri memnunmu

Bu gibi soruları kendi kendinize sorun ve neden bu kişilere güvenmeniz gerektiğini sorgulayin eminiz sizi doğru şekilde yönlendirecektir bu sorular.

Bizler Klavye Bilgisayar Internet Hizmetleri olarak 6 yıldır sizlere hizmet vermekteyiz.

Sizinde bir IRCD niz olabilir. Hemde hemen. Güvenilir - Teknik destekli - Ve Sıfır bilgiyle. Hicbirşey bilmenize gerek yok. Sadece verdiğimiz ve vereceklerimize güvenin yeter. Biz bu iş icin variz.

Telefonlarımız :
GSM: 05448362759 - TEL: 03805142899 - Fax: 03805241600
Mail : destek@klavye.com.tr
MsN : ismail@klavye.com.tr
IRC üzerinden online yardim almak istiyorsanız irc.ticarichat.net #shell kanalindaki @ arkadaşlarimizla görüşebilirsiniz.

Unutmayin
Bir klavyenin neler yaratabileceğini hayal dahi edemezsiniz..
Herkesi hayalini yaşatmaya davet ediyoruz. Saygilarimla.

Mesqen
11-08-2006, 22:15
/server irc.ticarichat.net /j SheLL Veya /j ticarichat Girip yetkiLiarkadaşLarla (@) La Görüşmeleri ve veriLen adreslere ödeme yapmalari yeterLi olacaktir Ve Sonra [ ismail@klavye.com.tr ] adresine Söylendikten 2 Saat Sonra Sunucunuz aktifleşecektir

Banka Hesabı 1:
- Hesap Sahibi: İsmail Gül)
- Şube : İş Bankası /Düzce Şubesi (Sube Kodu: 4320
- TL Hesabı: 0646775

Banka Hesabı 2:
- Hesap Sahibi: Evren Evrensevdi
- Şube : Vakıfbank Bornova Şubesi (Öğrenci)
- TL Hesabı: 00158007281077660

DetayLi BiLgi için [ ismail@klavye.com.tr ] maiLini ekleyim e-mail atabiLir msn den yardim alabiLirsiniz ...

SaygiLarimLa

ticarichat
12-09-2006, 10:35
Müsterilerimiz icin ptt hesap numaralarımız www.ticarichat.net Sitesinde aktiftir.

blue_b_t
17-09-2006, 22:30
merhaba ;
Ben www.levha.gen.tr & irc.levha.gen.tr adminiyim.
www.levha.gen.tr & irc.levha.gen.tr Sohbet Sunucusu 27-08-2005
Tarihinde kuruldu. Önceki sene ben başka bir hosting şirketinden host hizmetimi alıyordum. Ama Teknik destek 0 Şimdi
www.Ticarichat.net den alıyorum. Ve her şeyden çok memnunum.
webden irc ye bağlantı crjavayı (java desteği olmayan proxy serverde bile çalışıyor.Nerde denediysem çalıştı.) saolsunlar hediye ettiler...
her zaman teknik destek alıyorum. mirc scriptlerine bağlantı sponsoruyum. Arama motorlarına ekleniyorum.. Kaliteli ve Hesaplı hizmet alıyorum.
Daha ne istiyeceğim.. Teşekkürler İsmail Gül Teşekkürler www.ticarichat.net
Çok uzun yıllar beraber olmak dileğiyle. Sevgiler..

:hoba: :thx: :D

ticarichat
20-09-2006, 15:18
:)) ne güzeL başarıLar

ScripT
01-04-2008, 11:02
Güzel paylaşım ismail abi

UnCOnfOrTabLe
01-04-2008, 17:29
Mail : destek@klavye.com.tr
MsN : ismail@klavye.com.tr
IRC üzerinden online yardim almak istiyorsanız irc.ticarichat.net #shell kanalindaki @ arkadaşlarimizla görüşebilirsiniz.

Unutmayin
Bir klavyenin neler yaratabileceğini hayal dahi edemezsiniz..
Herkesi hayalini yaşatmaya davet ediyoruz. Saygilarimla.

ßaşka Söze qereK yOk www.KeLebek.gen.tr (http://www.KeLebek.gen.tr) KSBC herSey ßizler için qüzel ßi chat paylasım ortamı ...
SayqıLar.

KarSpErSkY
10-04-2008, 01:50
ßiLqiLendirme için tSKLer.

ApachE
05-07-2008, 14:53
Economist PayLa$ım qzL.