Tam Sürüm Bilgini Göster : Koruma Botu Lazım
HopdediX
17-04-2007, 00:12
ßana NoMeRcy veya Cause Gibi script koruma lazim elinde olan varsa verebilirmi ¿
aylık 25 ytl. k9 satiyoruz biz :P
HopdediX
20-04-2007, 19:07
NoMeRcy TCL si veya baska güzel koruma tcl si varsa verin lütfen
hüseyinim
23-04-2007, 20:57
slm kardeş ben telnete buldugum tcl leleri editledim ama çalışmadı botu çalıştırmam için ne yapma gerek bana msn me meyil atarsan bu konuda seviniri,m şimdiden sana tşk ederim kardeş
gunay_1966@hotmail.com
economist
26-04-2007, 11:42
TICARICHAT dışarıya yazilim satmıyor. KELEBEK.GEN.TR 'yi koruyan k9 sistemini sunuculariniza kiraliyoruz. Bunun ücreti aylik 20 YTL dir.
Nomercy ve Cause gibi scriptlerden haberim yok.
Nomercy TCL'si dediğin multi tcl olabilir. Tüm korumaları barındıran. Onu forum alaninda TCL olarak ararsan bulabilirsin.
economist
26-04-2007, 11:42
slm kardeş ben telnete buldugum tcl leleri editledim ama çalışmadı botu çalıştırmam için ne yapma gerek bana msn me meyil atarsan bu konuda seviniri,m şimdiden sana tşk ederim kardeş
gunay_1966@hotmail.com
Çalışmayan tcl nin neden calışmadiğini hata mesajlari ile bildirirsen yardim cıkabilir sana.
serkan242
23-05-2008, 00:42
kelebek.gen.tr deki k9 gercek k9 degil sadece botun ismi k9 olarak yazılmış gercek k9 chatnet.org dekidir cacık bot bu her anki kotuma botuna k9 ismini koymuşlar gercek k9 botu isteyene artı chatworld services bot isteyene bu botları vere bilirim Msn Adresi Silinmistir adresine email ata bilirler bilgi icin:thx:
kelebek.gen.tr deki k9 gercek k9 degil sadece botun ismi k9 olarak yazılmış gercek k9 chatnet.org dekidir cacık bot bu her anki kotuma botuna k9 ismini koymuşlar gercek k9 botu isteyene artı chatworld services bot isteyene bu botları vere bilirim Failed (serkan242@hotmail.com) e-mail adresine email ata bilirler bilgi icin:thx:
Karavana Atip Durmayin :) Kelebekteki K9 u Kullanmis Gibi Yorum Yapiyorsun :)
Koruma Botu Isteyen Arkadaslarımız Buraya (http://forum.ticarichat.net/forumdisplay.php?f=13) Tıklayabilirler.
OkyAnus Ta yok yok qibi :D
serkan242
28-05-2008, 00:54
bilader atıp tutmuyorum sana K9 boyun icindeki dosyaları tek tek yaza bilirim bu k9 dediginiz normal kanal koruma botu oysaki k9 bot servi,ces bir botur istersen sana tüm komut larını yaza bilirim K9 KANALLAR İCİN ChatWorld İRC adminlr ircoplar icin DoGTaG nick register icin atıp tutuyormuşum boş versene cacık bu sizin dediginiz k9 bot ac mirci calıştır bu benim dedigim bot ssh tan ayar yapılıp link üzerinden calışıyor neyse size ne acıklaması ypacam ya :D
Tu Much Hadi Canım.__________________
http://img362.imageshack.us/img362/6615/yengecopyyv2mx4copyvc0.jpg
DAHA Servislerin bile yok. Ben Bot Falan Goremedim.
serkan242
30-05-2008, 02:49
servicesleri kurmmamın sebebi bu k9 uz services evet bot yok sokmadım ircd yi yeni actım artı k9 dediginiz bot proxy koruması dam proxy koruma botuna k9 demiş:=))
hey allam yaa k9 boyu Unreal3.2.2 unreal3.2.beta19 vrsionlarında calışır ve cn versionunda isteyen irc.chatnet.org ye baksın orada da var /whois k9 /whois chatworld /whois dogtag yapsın görün:=))
economist
14-06-2008, 09:40
bilader atıp tutmuyorum sana K9 boyun icindeki dosyaları tek tek yaza bilirim bu k9 dediginiz normal kanal koruma botu oysaki k9 bot servi,ces bir botur istersen sana tüm komut larını yaza bilirim K9 KANALLAR İCİN ChatWorld İRC adminlr ircoplar icin DoGTaG nick register icin atıp tutuyormuşum boş versene cacık bu sizin dediginiz k9 bot ac mirci calıştır bu benim dedigim bot ssh tan ayar yapılıp link üzerinden calışıyor neyse size ne acıklaması ypacam ya :D
Öncelikle son cümle güzel, ssh dan ayar yapilir.
SSH bir alan değildir, SSH TELNET'e bağlanma protokoludur.
K9 hangi sunucuda var bilmiyorum ancak, bizim yazdiğimiz programin adi da k9, bizim yazdiğimiz programin icindeki koruma özelliklerini ve dosya adlarini yazabilacağini zannetmiyorum.
Bilmem ne serverinde k9 botu her kanala girene + veriyorsa o onlarin sorunudur. Yada services botun adi k9 ise oda başka bir olay.Biz galiba K9 ismi yerine K99 kullansaydik daha iyi olurdu galiba.
serkan242
22-06-2008, 15:26
sizin yazdıgınız chanserv de yaza bilirsiniz ozaman :=))
k9 chanserv le aynı eş degerde ircd services botur genel olarak sadece ozel kanalarda kulanılan proxy kotuma botu degildir chanserv nasılsa k9 da odurneyse yaw emege saygı duymak gerek bilmiyorum demişsin k9 irc.chatnet.org de mevcutur orada chanserv nickserv operserv momoserv yoktur k9 chatworld dogtag vardır
economist
24-06-2008, 11:04
Bizim yazdiğimiz koruma botunun adi K9'dur. Bilmem ne sunucusunda K9 ismi kullanılıyor diye, biz ismimizi değiştirecek değiliz. K9 zaten genel bir güvenlik adıdır. K9 ismi chatworld dan gelmektedir. Chatworld dediğiniz sunucudaki K9'un özellikleri beni alakadar etmiyor. Onlar farklı bir sisteme k9 demiş olabilirler Siz neyin mücadelesini veriyorsunuz onuda anlamiş değilim. Saygilarimla.
k9 u Geçin Epjın Pras 2008 yeni Cıktı Denein Süper Bişi..
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.