PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : INTERNETTEKİ Dolandırıcı Selim

economist
17-03-2007, 22:05
Savcılığa verilmek üzere Hazırlan Savcılık dilekçesidir. Selim Tüfekçi hakkındaki yasal bilgilere ulaşılır ulaşılmaz forumda paylaşılacaktir. Böyle adamlarla alış veriş yapmayiın Bu adam kendisinin olmayan herşeyi satıyor.

Gül Ajans Ltd. Şti. ünvanı altında Internet ve web sitesi tasarim, alan adı hizmetleri ticareti ile uğraşmaktayız. Satışlarımızın çoğu internet üzerinden ve karşılıklı güvene dayalı olarak yapılmaktadır. Domain (Alan adi için) Alınan ücretler çok yüksek olmamakla birlikte, hizmet başına ortalama 13.00 – 15,00 YTL civarındadır. Bu işte kar amacı güdülmediğinden amac sitelerimizin reklamının yapılması oldugundan ucuza yapılmaktadır.
Domain Alanadı kayit hizmetlerini bayilerimiz veya toplu domain almak isteyenler aracılığı ile yapmakta olup, her bayimizin veya her kullanıcının panel adreslerimizden bir kullanıcısı bulunmaktadır. İlgili panel adresi http://domain.klavye.com.tr dir.
Dilekçeme konu olan olayda, yine bu paneldeki hem bayim hemde internet üzerinde yanımda calışan kişi olan Ferdi Kaya nin panelinde olan supersohbet.net alan adi ile ilgilidir. Ferdi Kaya domain bayisidir veya kendi adına bir cok domain barındırmaktadır. Domain alıp, bir şekilde bunlari değerlendirmektedir. Yaklaşık 1.5 sene önce, elindeki domainleri değerlendirmek istediğini bu amaçla domainleri satmak istediğini tarafıma bildirdi. Bende kendisine ait olan supersohbet.net alan adını, hem kendisiyle olan ticari ilişkimizden, hemde kendisiyle olan abi kardeş ilişkisinden dolayı onun bilgisi dahilinde Adem Uzun’a sattım. Ferdi Kaya ilgili domaini Interneti bırakma aşamasında olduğundan kime sattığımı sormamıştır buyüzden Adem Uzun’u tanımaz. Domain ücreti olarak Adem Uzun’dan 75 ytl aldım. Karsılığında yine Ferdi Kaya’ya domain veya hosting ve aynı zamanda kelebek script nick sponsorlugu ücretleri olarak bir sayışma yaptık. Hesabımızı kapattık.
2 ay önce Ferdi Kaya, supersohbet.net alan adı kendi hesabinda olduğu icin, domaini geri alacağini söyledi. Bende o domainin satıldıgını Adem Uzun isimli kişinin domaini uzattığı sürece, kendisinde kalacağini domaini alamayacağını kendisine ilettim. Ferdi Kaya bana 1 yillik süresi dolunca geri alacağını sandıgını soyledi, bende hayir biz satinca alan kişi yeniden uzattiği sürece ilgili ismin sürekli kendisinde kalacağını söyledim. 16 Mart 2007 tarihinde daha önceleri Ferdi Kaya’nın eskiden ortağı olan Selim Tüfekçi ismindeki bir kişi sağda solda ve msn adresinde supersohbet.net domainini 400 YTL ye satacağını söylemiş ve domaini ilk satın alan Adem Uzun ‘uda bu konuda tedirgin etmiştir. 16 Mart Gece yarısı bana telefonumdan durumu iletti. Bende durumu ciddiye alarak ilgili domainin şifreleri Adem Uzun bilgisinde değiştirdim. Ferdi Kaya’nında askerde olmasi sebebiyle, kendisine ulaşamadiğimdan, geldiğinde durumu acıklığa kavuşturmak icin kullanmakta olduğu paneli kapattım.
17 Mart günü Internette msn adresime gelen bir kişi, daha sonra adının Mustafa ÖCAL oldugunu öğrendim. Mustafa Öcal Büyük Çekmece Kıraçköyde Paşam İnternet Cafe’de Cafe sahibi arkadaşına yardım eden biridir. supersohbet.net’i 400 YTL ye alacağını ama Selim Tüfekçi’ye güvenemediğini beni tanıdığını ve durumun izahını bana sordu. Bende durumu anlattiğimda Selim Tüfekçiden ilgili adı almaktan vazgecti.
Selim Tüfekçi, benim yanımda çalışan ve benimle hertürlü şeyi paylaşan olan Ferdi Kaya ile ilgili aramdaki hukuku bilmeden, kafasına göre başkasına satmış olduğumuz, supersohbet.net alan adını haksız yere satmaya çalışmıştr. Daha sonrasındada beni, elinde noter tastikli belge olduğunu Ferdi Kaya’nın kendisi ile yazılı anlaşması olduğunu, beni savcılığa şikayet edeceğini söylemiştir. Bende kendisinin beni savcılığa şikayet etmemesi halinde, benim onu cumhuriyet savcılığına şikayet edeceğimi söyledim. Dostlarımı tedirgin ettiği ve hic bir hakkı olmadan kendisine ait olmayan bir şeyi parayla satmaya çalışmasından dolayi Selim Tüfekçi’den şikayetciyim.

TICARICHAT ekibinin hazırladiği yasal delillerin oluştugunda gerektiğinde kullanılmak üzere verilecek savcılık dilekcesidir. Tarih 17.03.2007

AKoN
17-03-2007, 23:04
Evet Bende Bir zamanLAr Selim Tüfekçi Madurlarından Biri İdim www.Klavyeturk.net ve www.Alfabe.gen.tr' yi Bundan (http://www.Klavyeturk.net ve www.Alfabe.gen.tr' yiBundan) 6 ay önce Selim Tüfekçi Bana Satmıştı Ozamanlar Selimi Tanıdığım için Referans istedim www.aktifshell.com'in (http://www.aktifshell.com'in) sahibi Yasin kırıcı diğe beni poweryasin@hotmail.com diğe bir msn ile konuşturdu msn nedekini ben yasin kırıcı sanmıştım malesef değilmiş.bunu anladığımda iş işten gecmişti Selim tüfekçiye 100 ytl vermiştim Kendisi bizim mah. oturuyo o yüzden bir süre ortalıkta gözükmedi Ben Şanslıyımki Bir şekilde bizim mah. gelceğini biliyordum Ve geldi Aldım www.klavyeturk.net (http://www.klavyeturk.net) i ama tabi Economist Sayaesinde Saqolsun.. hatta en son Supersohbet.net i Satacaktı ben kendisinin biliyordum fakat economist ismail abiye almak için danıştığımda kendisine ait olmadığını anladım almaktan faz gectim.

economist
18-03-2007, 01:45
Yukarıdaki dilekce cumhuriyet savcılıgına verilecek olan suc dilekcesidir. Sizinde bu adamla ilgili şikayetleriniz varsa maddi boyutu önemli değil verin dilekcenizi. Bilgilerini size ulaştiralim. Böyle insanlar bu işleri kirletmesin.

reLax
20-03-2007, 01:05
Selim Tüfekciden yaklasık 1 ay evel bir domain aldık kendisine domain icin 15 YTL yatırdık Daha sonra Domain in passlarını istediğimizde Size gelicek bekleyin diyerek bizi oyaladı Şifreler gelmedi gecn günlerde gittiğimde özeline Vermiyeceğini ve kendi Sunucusuna linklediğini söledi.Domain yasal olarak bizim hakkımız para ile alınmıstır Selim Tüfekci denen adam Gasp etmistir. [KBSC] 23::04 * Bağlanılıyor irc.rekorchat.net (6667)
-ø-
[KBSC] 23::04 -hub1.eu.tr.KlavyeTurk.Net- *** Deryalar.Gen.TR Sohbet Sunucusuna Hosgeldiniz...
-ø-
[KBSC] 23::04 -hub1.eu.tr.KlavyeTurk.Net- *** Lutfen Sunucu Kurallarina Uyalim.!..
-ø-
Buda Kendi Sunucusuna linklediğinin kanıtıdır. İsmail abi elimden ne gelioa yapmaya hazırım ...

Mesqen
20-03-2007, 13:51
Selim Tüfekciden yaklasık 1 ay evel bir domain aldık kendisine domain icin 15 YTL yatırdık Daha sonra Domain in passlarını istediğimizde Size gelicek bekleyin diyerek bizi oyaladı Şifreler gelmedi gecn günlerde gittiğimde özeline Vermiyeceğini ve kendi Sunucusuna linklediğini söledi.Domain yasal olarak bizim hakkımız para ile alınmıstır Selim Tüfekci denen adam Gasp etmistir. [KBSC] 23::04 * Bağlanılıyor irc.rekorchat.net (6667)
-ø-
[KBSC] 23::04 -hub1.eu.tr.KlavyeTurk.Net- *** Deryalar.Gen.TR Sohbet Sunucusuna Hosgeldiniz...
-ø-
[KBSC] 23::04 -hub1.eu.tr.KlavyeTurk.Net- *** Lutfen Sunucu Kurallarina Uyalim.!..
-ø-
Buda Kendi Sunucusuna linklediğinin kanıtıdır. İsmail abi elimden ne gelioa yapmaya hazırım ...

ReLaX ELinde Para YoLadigina dair Dekont varsa bunu İsmaiL abiye FaksLa Yoladigin Zaman İsmaiL abi Sana Yardimci oLacaqtir Sanirim

Reinforcement
23-03-2007, 17:57
Askerde olmam dolayisiyla olaylardan hiç bir haberim olmayip, iş birlik içerisinde değilim. Kendime ait olan domain panel şifresini kendisi bir şekilde bulmuş olup, benden habersiz satiliğa çikarmiştir. Kendisiyle olan ortakliğimi bozduktan sonra bir kaç kişi dolandirdiğini duymuştum. Domain ücretini yatirip karşiliğini alamayanlar gibi...
Bu kişiyle yazili bir anlaşmam da yoktur. Yalandir.
Olaya gösterdiği ilgi için İsmail abiye çok teşekkür ederim.
Selim Tüfekçi gibi evli, çocuğu olan bir dolandirici için yapabileceğim yalnizca lanet okumak. Vatani görevim bittikten sonra da tabiki bu olayin peşinden koşacağim. Saygilar.

economist
24-03-2007, 13:40
Bu adam herkesi dolandiriyor. Kendi mahallesindeki cafedeki arkadaşını bile dolandırmış. Duyduguma göre klavyeturk adindaki bir domaini cocuk selimden 3 kez satin almak zorunda kalmış.

Böyle dolandiricilara sanalin güzel ortamında yer vermeyelim. Kullandiği takma ad SessizliK adi selim şuan info@maksimumshell.net diye bir msn adresi kullaniyor.

Program
06-04-2007, 15:20
arkadaşlar telefon bilgilerine vs. ulaşmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim özel mesajda olabilir elimde yollanılan miktar için dekont vardır yardımcı olmanız dileğiyle teşekkürler. veya adres bulma şansımız var ise

economist
20-04-2007, 11:56
Adres ve telefonlari her yerde var bu adamin bulamadiysaniz özelden istek yapin bildireyim.

ircdmaster
27-04-2007, 01:26
Adalet Yerini Bulur..

aRaNaNaDaM
29-04-2007, 16:42
Allah yardımcınız Olsun nedıyeyım :D

Polizei
01-06-2007, 08:12
böyle adamlara geçit vermeyelim adalet yerini bulacaktır. İnşallah yaptığı haksızlıkların cezasını çekecek bu dünya da olmazsa ahirette paralarını aldığı kişiler yakasına yapışacaktır.

Amma bir yanda suçu kendinizde de arayacaksınız ben bu adama nasıl güvendim? sanal ortamda kolay kolay kimseye güvenilmez öce araştıracaksınız ondan sonra paranızı göndericeksiniz.

SaFaK
01-06-2007, 19:13
böyle adamlara geçit vermeyelim adalet yerini bulacaktır. İnşallah yaptığı haksızlıkların cezasını çekecek bu dünya da olmazsa ahirette paralarını aldığı kişiler yakasına yapışacaktır.

Amma bir yanda suçu kendinizde de arayacaksınız ben bu adama nasıl güvendim? sanal ortamda kolay kolay kimseye güvenilmez öce araştıracaksınız ondan sonra paranızı göndericeksiniz.

Abim bilemezsin ki :S örnek ticarichatten hosting aldım bende tek ismail abinin msn si vardı. tamam bu adamı msn den tanıyorum ama nerden bilecem ne oldunu.

allah kimsenin kar$ısına cıkarmasın kimse kolay kolay tanınmıyor.

SqL
08-06-2007, 22:41
seLim aßimiz`in Son ßomßasi :')) ßuyur Server dei$tirmek Üzere Adam`dan Parayi ALior Ama Server`i Dewretmior :D Adamda dü$mü$ OrtaLiqa ..

Kanmayın seLim`e . ßenden demesi... ßuyrun Kanit`i

http://www.kelebekupload.com/images/4075seLim.JPG

AÇIKLAMA:Int.Bnk./gonuL.net için ödeme EFT/selim tüfekçi -T.IS BANKASI

ßen Size Tek ßir$ey DießiLirim Kanmayın ßunun gibi AdamLara ßirde Son zamanLarda Trojan yapioz Die Size Sacma Sapan CLone ßotLari weriorLar OnLarada Dikkat £din ßana öyLe qünde £n Az 100 ki$i qeLior £min oLun ßundan

SayqiLar..

MuratS
28-06-2007, 03:51
Domain Sahtekarlığı !!!!

Selamlar

Size bir konu hakkında bilgi vermek istiyorum ki sizde bu tip insanların oyununa düşmeyin.
Bir domain satış sitesinde buluğum http://www.ircforumu.net domain’ni için Selim TÜFEKÇİ – Sinan TÜFEKÇİ sahipleri iki kişi ile irtibata geçtim mail,msn,telefon yoluyla ve 70 YTL karşılığında anlaştık İş Bankası (1190 0506902Hesap no) ile havale yoluyla yollama rağmen domain’ni teslim etmediler ben kanuni yollara baş vurdum ama sizde bu tip insanların oyununa düşmeyin diye bilgi vermek istedim.

Selim TÜFEKÇİ – Sinan TÜFEKÇİ

Telonları:0536 430 11 52
0533 721 19 52

Domain: http://www.ircforumu.net

Mail:sessizlikk@gmail.com (sessizlikk@gmail.com)
info@maksimumshell.net

Nicki : SessizLiK (http://ircforumu.net/member.php?u=1)

( Elimde gönderdiğime dahil banka dekontu ve konuşma loglarda mevcut.)

Bu mail tüm forumlara atılcaktır…

MuratS
28-06-2007, 04:15
economist ve diğer arkadaşlar hep beraber hareket edersek bu tür insanlar cezasını çeker ve başka insanlara zarar vermezler onun için hepnizden bilgi istiyorum mahkemeye veren arkadaşlar kime verdiniz bende irtibata geçiyim aynı dosyaya girsin haber bekliyorum.

economist
01-07-2007, 11:46
Tamam inşallah bu işi kökünden cözeceğiz.

nano
08-09-2007, 00:33
merhaba arkadaşLar. bende sessizlik denen şahsiyetsize kendi adıma 250 arkadaşımın adına 500 ytl yoLLadım. ben 2006 haziranda dava açtım. şu anda davam b.çekmece savcıLığında. en kısa zamanda gidip biLgi aLmayı düşünüyorum.. benimLe birLİkte 2 kişi daha dava açtı.. biri izmirden diğer arkadaşda manisadan davaya katıLdı. bize pc sattığını söyLedi.. güveniLir biri oLduğunu sanıyordum 1 yıLdan fazLa bi tanışıkLığımız oLdu ama Güveni boşaymış...

SaNTo
05-01-2008, 05:38
Allahtan Korkusu Olman Kisi Veya Kişilerin Herzaman Bi Sahtekarlıkların Peşine Koşarlar Dileğimiz Onlarla Firma Olmayan Korsan İş Yapanlarla İş Yapmamaları Ticaret Ticaret Adamlarıyla Yapılır Sokak Serserilerle Yapmamalı Herzaman Kendini Kanıtlamıs Firmalarla İş Yapmalı Örnek Ticarichat Ticarishell Yani Gül AjansYapı Kredi Bankası / Düzce
Yavuz Bekir Gül
Şube : Düzce Hesap Nosu: 62661137

POSTA ÇEKİ HESABİ
Posta Ceki hesabi : 5213824 Yavuz Bekir GÜL

Klavye Bilgisayar Market
Şerefiye M. Cengiz Topel Sk. No:4 81000 DÜZCE
Tel & Fax : 03805142899 - 03805241600
Mail : destek@klavye.com.tr (destek@klavye.com.tr) .
Biz Süperiz Garanti Biziz Başka Varmı Ötesi! İLk Önce Kendimiz Herzaman Heryerde Dikkatli Olmamız Lazım Saygilar.

KardiyoLoG
29-03-2008, 16:51
Adamında Maşallahı Var yane :)

OtheLLO
01-04-2008, 19:44
Legal yol en iyisi böyle dolandırıcılara izin vermeyelim duyarlı olalım...

hAy_LaZ
06-05-2008, 01:56
Ne diyeLım aLLah ısLah etSin.

ApachE
03-07-2008, 20:52
payLa$ım iÇin Tşkler .