Tam Sürüm Bilgini Göster : ircservices de operi girenler oto +Sq ve -hG modu alsınlar
arkadaslar ircservices de operi girenler oto +Sq ve -hG modu alsınlar bende suan +Ghq verior ama +S vermior unrealircd.conf dan denedim Anopede oluor ama ircservices de hata verior bi yardım lütfen :rolleyes:
Demekki +S yi sadece oper flagının bazılarına sahip olduktan sonra kullanabiliyorsun. Anope'de olmuyorsa yapıcak bişey yok. Hatayı sen paste et yinede.
güzel kardeşim soruyu iyi oku anopede sorun yok ircservices de sorun yapıyor +S kanalar gostermiyor onu istiyorum oto operi girince [09:07] *** MurphyX mode değiştirdi:+owghaAsNWqtp bu modları veriyor arasına 'S' de koymak istiyorum ircservices de
Sende yukarda anope yazdıgım yeri ircservices olarak oku.
SoSyaLMaNyaK
17-03-2007, 08:11
opers.conf ta,
snomask "kcfvGqsSo";
kısmında S yazıyor demi,whois çekince de
MurphyX is using modes +iowghraAsTxNWqt +kcfvGqSso
şeklinde S yazıyorsa daha ne önemi var ki
"MurphyX mode değiştirdi:+owghaAsNWqtp"
bunun arasında yazıp yazmamasının?
:) sen mi anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum anlayan yok zaten forumda salla
ERaserPRG
21-03-2007, 03:47
opers.conf tan dene istersen bi de
kendin denemişin işte anope de oluyo diye bunda opers.conf tan denedin mi sen
denedim tabi hata veriyor
hata'yi copy yaparsan sana yardımcı olmak isterim
[15:18] -irc.XxX.net- *** Notice -- Loading IRCd configuration ..
-
[15:18] -irc.XxX.net- *** Notice -- error: unrealircd.conf:442: set::modes-on-oper may not include mode 'S'
-
[15:18] -irc.XxX.net- *** Notice -- error: 1 errors encountered
-
[15:18] -irc.XxX.net- *** Notice -- error: IRCd configuration failed to pass testing
hata bu işte operi girenler oto +S modulu alsın +S modulu nedir diyenlerde Kanallar gozukmez +p demeyin bana çünki aynı kanalda isek +p de gözükür kısaca (ircservices) de operi giren +S modu alsın
kolay gelsin
[15:18] -irc.XxX.net- *** Notice -- error: unrealircd.conf:442: set::modes-on-oper may not include mode 'S'
Kımse bişey bilmiyor diyorsun forumda sen zaten bişey bilmiyorsun , burda Sana hemen online destek wericek adamlar yok, biraz ukala olmasan, daha iyi olur ,
cd
cd Unreal3.2
pico unrealircd.conf
ctrl+w+t Bas Satir 442 set::modes-on-oper +S ekleme modunu ekle problem kalkıcaktir ,
Restart 'la sunucunu , koLay gelsin iyi çalışmalar,
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.