Tam Sürüm Bilgini Göster : ./uku ./skur otomatik kurulum
selam arkadaşlar ben bunu sormak istiyorum otomatik kurulum hakkında yani şöle ./ukur yazınca unreal kuruluyor ./skur değince servisler kuruluyor ./ekur deyince eggdrop kuruluyor bunu nasıl yapabiliriz birde çok özellikli korumalı edidtli unreal version varmı acaba teşekkür ederim
yok ßizde öyle editli kurlu unreal :) ./ekur ./skur vs. vs. ßunlari Shell firmalari yapior. dosyanin içine yapilicak komutlari yaziorlar kurulmu$ oluor. Eğer UnReaL & Services kurucaksan forumda 1 arattir cok rahat kuraßilirsin onlara gerek kalmadan.
NetLine in Sistem O Sistem ßunlar Piyasada YOk sanırım ama onun modul kurulumu piyasada var.. ßiraz Ara$tirirsan ßuLaßilirsin..
Kolay GeLsin..
selam arkadaşlar ben bunu sormak istiyorum otomatik kurulum hakkında yani şöle ./ukur yazınca unreal kuruluyor ./skur değince servisler kuruluyor ./ekur deyince eggdrop kuruluyor bunu nasıl yapabiliriz birde çok özellikli korumalı edidtli unreal version varmı acaba teşekkür ederim
S.a Öncelikle ;
Arkadaşım O dediğin sistem shellcilerin sisteminde vardır
ama vereceğim siteye gidip üye olursun ve istediğini o sistem gibi kurabilirsin Kolay qelsin ..
ßurasi Payla$im Sitesi, ßu ßölümde ßilgilerini pala$man için olan ßölüm.
Site tanitimi yapmak istiorsan onun içinde ßölüm var.
PayLaştık işte yani neyi paylaşayım başka onu anlamadım
/ukur /ekur bunumu buraya taşıyayım reklam amacı ile sölemedim ama
yanlış anlaşıldı sorun yok .. siz hep iyisini bilirsiniz çünkü
en iyisi olmak için en iyileri elersiniz .. !
Selamlar.
----------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reklam Icerikli Kelime Kullandiniz... Mesajiniz Editlendi..
reklam yapmayi birakin, yapamiyörsaniz yapmicaksiniz ahmet uzmanmiş , bende kodeledim unreal'i yazdim ne alakasi ahmet'in uzman olmasi ile bunlarin , hayatınız reklam modlari icinde geciyör , Hitman'da yapti Reksnet'te yapti hemen geldin ahmet bu işte uzman , birakin kardesim illa bizdemi ticarichat alan adi altinda bişeyleri yaptik diye reklam gösterimine girelim
ne yalaka adamlarsiniz siz ya.
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.