Tam Sürüm Bilgini Göster : drop.
sunucuma lamerce yapilan saldirilar'da nick reg saldirisi yapiyor ve ayni sifre ayni email ile regleniyor nick'ler. ayni sifre veya ayni email adresi ile kayit edenleri komple droplamak gibi birsey yapmak mumkun mu?
-Reglenemesin diye sormuyorum, yanlis anlasilmasin..-
ERaserPRG
13-01-2007, 00:50
spamfilter dan eklemeyi denedin mi ?
email adresini spamfilter a ekle engellesin
/spamfilter add p block 0 Spam/Trojan emailadresi
sorduğu soru tam olarak o değil ama sanırım öyle bir drop yok.nick.db'den silip istersen restart at services'lere sonra spamfilter'den engellemeyi dene
ERaserPRG
13-01-2007, 00:59
ee ben ne dedim ?
:D
yok arkadaşın sorduğu bu nickleri toplu silebilirmiyim dedi ben onu söyledim yani sizinkine ek yaptım :D
yok DB'yi silmeden sadece belli bir sifredeki / emaildeki nickleri droplamanin bir yolu yok mu :(
registeri engellemek degil spamfilter degil. :(
-NickServ- Liste sonu - 50/1041 .
bunu tek tek nasil droplarim :)
yani bir sifreyi / emaili kaydedilmis nick'leri komple droplamanin bir yolu var mi.
kolay gelsin.
mesela
/ns list a*
böyle tek tek her harfi yazarak kayıtlı nickleri silersin bu biraz uğraştırıcı ama ben yapmıştım :)
tamam ama 1000 tane nicki tek tek, /ns drop nick seklinde droplamak biraz sikici & uzun & sacma birsey degil'mi? bunun olasi bir yolu yok mu :(
Sunucuyu yedeklemek ßu i$e yario i$te :D sil nick.db yi mejßur at qoßal kanalina 1 topic reqlesinler yeniden
auth kodu koy en etkili yok. İyi çali$malar..
economist
04-03-2007, 16:26
Bunun icin mirc coders lerinden yardim alabilirsin. Admin komutu ile nickleri bulup sonra hangilerini droplamak istediğini tek bir komutla droplatabilirsin. Serviceslerde böyle birşey olup olmadiğini bilemiyorum
HopdediX
29-03-2007, 17:27
mesela
/ns list a*
böyle tek tek her harfi yazarak kayıtlı nickleri silersin bu biraz uğraştırıcı ama ben yapmıştım :)
ßende Nick Droplamak iStiyoruM Sunucumda Herhangi ßi user in dediğin komut olmadi /ns drop nick de olmuyo ßi yardımcı oLurmusunuZ
ircdmaster
29-03-2007, 17:57
/ns drop nick sifre
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.