Tam Sürüm Bilgini Göster : DUYURU! Google'da Kelebek.Gen.TR 1 Numara!
evet.. en sonun'da hak yerini buldu.. google'da Kelebek Script yazdiginizda ilk olarak Kelebek.Gen.TR geliyor.. wToprak rumuz'lu taklitci karde$imize " gecmis olsun " diyorum, baska $ey demiyorum baskalarinin gen'i ( akliyla ) is yapmaya calisiyor =) zeki iste.. ama bilmiyor'ki taklidler asil'larini yûceltir.. bu dakikadan itibaren kendisine sadece
:)
ve
=)
diyorum baska sey demiyorum.
iyi calismalar.
Kelebek Script konusu halaa anlaşılamamış.
Kelebek.Org adlı serverin cıkardığı scriptler;
*Kelebek Script v4
Kelebek.Gen.TR aldı serverin cıkardığı scriptler;
*Kelebek Script v5.2
*Kelebek Script v6.4
*Kelebek Script v6.5
*Kelebek Script v6.6
*Kelebek Script v2005
*Kelebek Script vTürkçe
*Kelebek Script vSohbet
Yukarda belirttiğim üzere her serverin scripti kendisinin resmi scriptidir. toprak nickli arkadaşıda taklitci olarak nitelendirmek yanlıştır, cıkardığı scriptin bir codesi bile Kelebek.Gen.TR scriptlerinde yoktur. Herkes kendi domain'inin scriptini cıkarmıştır. Ama şahsen şöyle birşey söyleyeyim, icinde bir script barındacağım sitenin titlesine kelebek script 'in gercek sitesidir gibi bir yazı yazarak lamerlik yapmam.
JaneR sanirim senin sundan haberin yok;
Tûrkiye'nin en bûyûk forumlarin'da Kelebek.Gen.TR taklit yapiyor, emege saygi duymuyor gibisinden post'lar atiyor, ve/veya attiriyor. ki zaten scriptinin kodlarinin basinada;
8 ay gibi bir sure gece demedim gunduz demedim ugrastim siz caliyosunuz serefsizsziniz falan fistik
turu yazilar yazmis. simdi nerde bunun emege saygisi? bunu herkes bilir Kelebek.Gen.TR cikislidir Kelebek Script. hadi script'i kendisi yapti, ya isim hakki? isimi'de kullanmak sonucta bir saygisizliktir.
bence cok onemli ve google'inde gerekeni yaptigini inaniyor, takdir ediyorum.
iyi calismalar.
Güzel kardeşciğim, bana laf söyleme icraat göster, kelebek.org 'un kelebek.gen.tr scriptlerine benzeyen bir scripti varmı? Varsa download urlsini verebilirmisin karşılaştırayım. Script kelebek.org hostuna atılık olsun.
hadi tamam'da script benzemiyor diyelim, ne yani simdi sen isim calmasini dogru'mu buluyorsun? ôyle ya'da bôyle, saygisizlik var emege, bir emek vermi$sin script yapmi$sin, birisi senin cikardigin isimle script yaziyor ( veya caliyor ) dogru'mudur bu? sonucta hem isim, hem icerik olarak emek veren sensin? kaldi'ki ilginc olan, gôzûme carpan bir$ey daha var;
Kelebek.Org, yanda$lari vs. bangir bangir bagiriyor " Kelebek.Gen.TR hirsizdir, falandir filandir wToprak yazdi bu scripti, onlar caldi "
Kelebek.Gen.TR'nin adminlerinden ve ticarichatin departmanindan bir arkadasimiz'da burada;
" Kelebek.Org emege saygi duymustur, script calmamistir "
diyor. ilginc..
iyi calismalar.
dipNOT; JaneR rumuz'lu arkadasimiz simdi ben kalpscript.com, kalp.org kalp.net kalp.gen.tr kalp.com vs vs. bir domain alip sana ait olan Kalp Scripti piyasa sûrsem veya cezve, senin hosuna gider'mi bu? bunu yazarsan memnun olacagim verilen emege saygi diyorum, baska sey demiyorum..
Sen fazla kaptırma boyle konulara kendini ac kalırsın. Sen scriptler bizimdir diyenlere; benim verdiğim cevabı paste et, sana script ve url göndersinler. Herkes kendi domain'inin scriptini cıkarmakta özgür. Codeleri farklı en fazla kim script cıkarırsa söz hakkı onundur.
Gelelim emeğe saygıya;
Domain'in ( tryuzuk.net ) 'in index.html' i
<HTML><HEAD><TITLE>Yuzuk Script Orjinal Sitesi - Yuzuk Script - Yüzük Script - TRYuzuk.Net</TITLE>
<FONT face="Trebuchet MS">Yuzuk Script'in Orjinal sitesi
TRYuzuk.Net'e hosgeldiniz.. Scriptimizi indirmek icin asagidaki link'leri kullanabilirsiniz... iyi sohbetler dileriz... </FONT>
hani senin yuzuk.net 'e saygın :)
Lamer insanlar cok konusurlar. Bu zamana kadar Kelebek Script bizimdir demeyen, iletişim için; açık adres,telefon,faks veren tek domain KELEBEK.GEN.TR 'dır. Bunu neden boyle olduğunu lamerlik çağını aşmış herkes anlayabilir. Kelebek.Gen.TR YASAL olarak koruma altına alınmıştır.
economist
18-12-2006, 18:11
Kelebek Script TPE tarafindan koruma altindadir.
Kelebek Script Kelebek Hukuk birimi ve avukatlari tarafindan korunmaktadir.
Kelebek Script www.kelebekscript.com.tr yi alarak bu olaya nekadar ciddi baktigini herkese gostermistir.
Saygilar
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.