Tam Sürüm Bilgini Göster : satlik domainler
brubaker
27-11-2006, 05:19
arkadaslar neti birakmam nedeniyle hiti useri olan veya useri olmayıpta pr degeri iyi olan 9 adet domain var domain adlarini ve fiyatlarini buraya yazmak istemiyorum yanlis anlasilmasin bir kac lamer var her seye zipliyorlar (onlar kendilerini bilir) bu baglamda domain ihtiyaci veya userli irc ihtiyaci olan arkadaslar varsa msn eklesin istanbul25super@hotmail.com ordan görüselim
brubaker oncelikle " selam "
ve " satlik domainler " degildir, " satilik domainlerdir "
herneyse, domain'lerin isim'lerini vermiyorsan neden baslik aciyorsun? ben mesela 10000 user'li domain istiyorum, verebilirmisin? ;}
brubaker
28-11-2006, 05:05
brubaker oncelikle " selam "
ve " satlik domainler " degildir, " satilik domainlerdir "
herneyse, domain'lerin isim'lerini vermiyorsan neden baslik aciyorsun? ben mesela 10000 user'li domain istiyorum, verebilirmisin? ;}
cok guzel bi soru sordun oncelikle bu soru icin seni tebrik etmek istiyorum neden domainleri buraya yazmadigima sira gelince actigim basliktata belirttigim gibi bazi lamerlerin konumun icine etmesine mani olmak amaciyla yazmamistim ama goruyorumki o ( lamerlerden) biri suan konuya dil uzatmis durumda buda dusuncelerimde ne kadar hakli oldugumu gosteriyor :)
cok guzel bi soru sordun oncelikle bu soru icin seni tebrik etmek istiyorum neden domainleri buraya yazmadigima sira gelince actigim basliktata belirttigim gibi bazi lamerlerin konumun icine etmesine mani olmak amaciyla yazmamistim ama goruyorumki o ( lamerlerden) biri suan konuya dil uzatmis durumda buda dusuncelerimde ne kadar hakli oldugumu gosteriyor :)
ulan bak beni haste etme, mallarlami ugrasicaz ne zannediyorsun sen kendini? avel'misn nesn ya, adam gibi soru soruyoruz, basliginda belirt o zaman " oNG benim actigim konu'lara post atmasin " diye, sen benim post'larimin altina neden post atiyorsun canim kardesim benim? sizlemi ugra$icaz, i$imizemi bakicaz kôtû'mû konu$ucaz illaki, aadam gibi laftan anlamiyormusunuz siz? lamer'mi$ sen portakal'da vitamin'ken senin abilerine diyorduk biz onu, hadi daha post filan kasma senin 10 ytl'ye alip ( 5 ytl etmeyecek olan ) domain'lerine bizim ihtiyacimiz yok, diger baslikta kapak oldun diye bu kadar kasmanada gerek yok emin ol sen, birgun elbet senin domain'lerinde para eder, yarasi olan gocunur bu kadar basit, gereksiz post'lari yetkililerin silecegini akil edemeyecek kadar ( kit ) oldugunu sanmiyorum, herneyse daha fazla konu$mak i$temiyorum, iyi cali$malar.
brubaker
28-11-2006, 23:14
herneyse benim ne demek istedigimi herkez anladi zaten konustukca battiginda ap acik ortada :)
arkadasim gereksiz konu acip post kasiyorsun, ihtiyacimiz yok bizm burada kendi post sayina bak, benim post sayima bak ( profil'lere girerek, tum mesajlari goruntule yap ) daha sonra kimin ne kadar, gereksiz post'lar attigini, ustelik toplam post'larinda kac tane " adam akilli " post attigini fark etmemek isten bile degil ( senin bile anlayabilecegini zannediyorum ) kim batiyor guzel kardesim? sen burada bir konu aciyorsan, belirteceksin domain'leri o zaman, ben Google.Com.TR domain'ini istiyorum, bana satarmisin o domain'i? hey allahim ya, lamer'lerle ugrasiyoruz, ak$am ak$am gûldûrme adam'i, ba$ka yerde'de kasma sunlari, gulerler sana ;}
herneyse 0-6'lerle i$im olmuyor, kusura bakma daha onemli islerim var benim, sen kendi kendine takil lamer arkada$im, sana iyi satislar bak sna google sparis ettim, unutma :)
arkadaşım domainleri yazarsan en azından bir fikrimiz olur makul bulduğumuz hoş isimler olursa bizde fiyat belirtiriz nede olsa ticaret bu
brubaker
29-11-2006, 12:10
arkadasim gereksiz konu acip post kasiyorsun, ihtiyacimiz yok bizm burada kendi post sayina bak, benim post sayima bak ( profil'lere girerek, tum mesajlari goruntule yap ) daha sonra kimin ne kadar, gereksiz post'lar attigini, ustelik toplam post'larinda kac tane " adam akilli " post attigini fark etmemek isten bile degil ( senin bile anlayabilecegini zannediyorum ) kim batiyor guzel kardesim? sen burada bir konu aciyorsan, belirteceksin domain'leri o zaman, ben Google.Com.TR domain'ini istiyorum, bana satarmisin o domain'i? hey allahim ya, lamer'lerle ugrasiyoruz, ak$am ak$am gûldûrme adam'i, ba$ka yerde'de kasma sunlari, gulerler sana ;}
herneyse 0-6'lerle i$im olmuyor, kusura bakma daha onemli islerim var benim, sen kendi kendine takil lamer arkada$im, sana iyi satislar bak sna google sparis ettim, unutma :)
merak ettim senin yasin kac hatta beyin yasin kac cunku 0-6 yas gurubunda biri gibi konusuyorsun :) cocukca..
ERaserPRG
29-11-2006, 15:10
Kavga ya Dönüstürmeyin İşi Ong Ban Sebebisin Biliyomusun ?
Sende Domain İsimlerini Yaz Kimin ne düsündügünü Bırak sen oke
Karektersiz !!!
bazi'lari hala gereksiz postlar atiyor, bazi sorular sorayim?
1) kime diyorsun arkadasim, altinda belirtirsen ( seviyeli bir sekilde ) bizde anlayalim ne demek istedigini.
2) bazi arkadaslarimiz yine tere'ciye tere satmislar, ben ona 0-6 oldugunu hatirlatiyorum, o'da bana diyor ;} $u laf'lari, anlamayiniz baska yerinizden arkadaslar, ben " bayram haftasi " diyorum, siz " mangal tahtasi " anliyorsunuz, herneyse daha fazla konu$mak i$temiyorum konu acicak olan arkadaslarimiz, kendine prim yapmak icin polemik icerikli konu'lar acmasinlar, adi uzerinde " domain - alanadi satisi " bilmece cozme bolumu degil ( hani simdi domain isimlerini vermiyip gizem yaratmaya calisiyorsunuz )
Kavga ya Dönüstürmeyin İşi Ong Ban Sebebisin Biliyomusun ?
Sende Domain İsimlerini Yaz Kimin ne düsündügünü Bırak sen oke
emredersiniz ( !!! )
yonetici'lik sadece emir vermek ( hani nick'inizin altinda farkli bir yazi yaziyor ya ) kendinizi farkli yansitmaya calismak degildir.
simdi arkadasimiz su tarz bir cumle kurmus..
" sen sunu yapma banlarim, sen onu yapma atarim, sunu sen yaz, bunu sen yaz, ben hede'yim hodo'yum "
ban sebebim neymi$ bende merak ettim =)
lutfen su yoneticiligi, " duzgun " yapalim, konu bastan sona hatali acilmis bir konu'dur ( bunu sende kabul ediyorsun --> sende domain isimlerini yaz >-- "
konuya tiklamadan bir isaret vardir ( secili hale getiriniz.. )
daha sonra moderasyon (1) diye bir yazi yazicak en altta.
orada " konulari kilitle "'yi sectikten sonra,
git butonuna tiklayiniz..
umarim aciklayici olmustur kimin tartismaya donusturdugude yeterince acik ve net at gozlugunden bakilmazsa her$ey acik ve net'dir.
kolay gelsin, iyi calismalar.
ERaserPRG
29-11-2006, 23:35
Tamam Bu Konu Burada Bitsin
Yorum Yok Artık Buraya
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.