Tam Sürüm Bilgini Göster : /ns set kill on komutunu otomatik aktif etmek yardim!
konu'yu yanlis yere actim galiba, 3 gûndûr kimse ilgilenmiyor arkadaslar, yardim'larinizi bekliyorum acil olarak, su baslik;
http://forum.ticarichat.net/showthread.php?p=1970
diger basliktaki, sorunumu hallettim, baska bir sorun'um var;
sunucumda nick kayit edildigi zaman;
/ns set kill on
yazmaya gerek kalmasin istiyorum yani kill korumasi otomatik aktif olsun nasil yapabilirim bunu?
Yardım istemişsin verelim. ONG
Account login olduk.
[ircservices için]
cd services
pico modules.conf
[anope services için]
pico services.conf
#NSDefKill satırını buluyorsun (#) 'i kaldırıyorsun save ediyorsun.
ps x 'ten servislerini düşürüp tekrar sokuyorsun.
Not: Eskiden kayıtlı nickler kill off olarak kalır. Yeni reglenen nickler ON' dur.
Janer hocam cok tesekkur ediyorum yardimin icin. ya valla artik bu shell sikintilarindan biktim ticarichat'e gecicem :)
bunlari burada soruyoruz hallediyoruz bide isin profesyonellik sorunlari var. kimi'leri ddoss'dan korkup hostumu kapadi kimi'leri simdi arkadasiyla kavgaliyim diye host'umu kapiyor. IRC alemi'nin hali iste kabahat bizde profesyonellerle calismiyoruz. para'mizi alabilicekmiyiz orasida malum simdi :S
ilk shell'im aktifshell'di keske devam etseydim.
economist
09-12-2006, 22:38
IRC işleri internetin en büyük zevk alanidir. Sunucuyu ilk actiğim günü hatirlarim. ilk 1 ay Ne maceralarla doluydu. Sürekli kapanan bir makina ve sürekli makinayi güncelleyen bir shellcim vardi. Ama hakkını yemeyeyim nerdeyse ucak motoru taktiracakti. Sorun nedirdiye sordugumda her seferinde ram yükseltiyoz hdd yükseltiyoz işlemci yükseltiyoz derdi. NE günlerdi. :)
ilk Başladığın günleri anlatsan bence çok iyi olur bize örnek olur olurya belki bizde büyütürüz serveri
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.