Tam Sürüm Bilgini Göster : Operservden atılan Akill'i Telnetten nasıl kaldırırım ?
Operservden atılan Akill'i Telnetten nasıl kaldırırım ? Help mE
kardeş onu kast etmiyorum...
Şimdi Birisi Bana operserv den akil attı
bende sunucu kapatıp actım
Sonra servicesleri getirdim
Ama operserv yine beni killedi
ticarichat
11-06-2006, 01:54
oLay anlatimi cok farkLi adam diorki nickıme girince operserv kill yiyorum onu demeye calisior galiba benın anladıgım kadari ile bunu nasıl kaldirabilirim.eger o modta kalkmassa kendıne hemen 1 admin ekle yada netadmin pasi ile gir kaldir ama sizin sunucuda olay bu deil'di tamamen serviceslere eklenmis bir olay'di /Stats Q 'da cıkan olay onlarida unrealircd.conf'tan düzenleme edebılırsınız
adam /os akill add ile eklemi$ akill i Ftp den gir services klasörünün icinde *.db lerinin ßulunduğu klasöre git akill.db dosyasini pcne cek içini komple ßo$alt, Telnetten Serviceslere kill çak sonra tekrar ßa$lat serviceslerini.
economist
15-05-2007, 17:08
adam /os akill add ile eklemi$ akill i Ftp den gir services klasörünün icinde *.db lerinin ßulunduğu klasöre git akill.db dosyasini pcne cek içini komple ßo$alt, Telnetten Serviceslere kill çak sonra tekrar ßa$lat serviceslerini.
Katiliyorum ve + olarak
ps x yazarak entere basin.
Servicesin calıştıgı pid numarasini
kill -9 22323 (22323 = pidno) yazarak tekrar entere basin ve servicesleri kapatin.
cd services yazarak entere basin ve services klasorune girin
ls yazarak akill.db dosyasinin klasorde olup olmadiğini veya hangi klasorde oldugunu araştırın
dosyayi artik görüyorsanız.
rm -rf akill.db yazarak dosyayi silin.
./services komutu ile tekrar servicesleri getirin.
Akilllerinizin hepsi kalkmış durumda. Dersenizki ben sadece kendi akillimi kaldırmak istiyorum, modemin fişini cekip tekrar takın. Değişken ip adsl hizmeti aliyorsanız tekrar girersiniz. Hayir sabit ip kullanıyorsanız bnc kullanarak serverre girip akill kaldirma komutu ile akilinizi kaldirin. Bunlarin hic biri yetmiyorsa akill.db dosyasini editleyin.
Saygilarimla.
ticarichat 'ten shell alan arkadaslar , her zaman söyle bir polemik diyalog'u görüyoruz , ya benim avrupa 'dan arkadaslarim giremiyor proxy olarak algiliyor , uzantisi atiyorum ( . de ) #ticarichat.conf unrealircd.conf 'ta bu satir vardir ya bunu kaldirip tüm proxy girislerini acin , yada ( Sadece - unreal klasör'ünden ticarichat.conf 'u masa üstüne cekip ) ordan !*@*.de olan uzantiyi degisiniz ,
ticarichat Her daim ..
ticarichat 'ten shell alan arkadaslar , her zaman söyle bir polemik diyalog'u görüyoruz , ya benim avrupa 'dan arkadaslarim giremiyor proxy olarak algiliyor , uzantisi atiyorum ( . de ) #ticarichat.conf unrealircd.conf 'ta bu satir vardir ya bunu kaldirip tüm proxy girislerini acin , yada ( Sadece - unreal klasör'ünden ticarichat.conf 'u masa üstüne cekip ) ordan !*@*.de olan uzantiyi degisiniz ,
evet avrupadan girişler proxy olarak algılanıyor.Ama kelebekscript download etmesini söyle. Proxy olarak algılanmaz.
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.