Tam Sürüm Bilgini Göster : Mod deqisimi ile ilqili bir Soru ..
Belki basit bir Soru ama .. Netadmin oLan biri Server da herhanqi bir kanaLda @ ya da +h aLmadan kanaL modunu Neden deqistiremez ? :))
Netadmin olmus bir de :Pp Ben diilim inanın kendim icin diiL bir arkadasım icin Soruyorum bu Soruyu .. @ ya da +h aLmadan kanaL Mod unu deqistirememekten sikayetci kendisi .. illa ki yukarı cıkması qerekiomus Mod deqistirmek icin ..
sebep admin liste eklenmemış olmasıdır services root sahıbı arkadaş /os admin add Nick şeklinde admininizi admin liste eklesin
Ağır_Seviyorum
15-02-2008, 13:17
Olayın Admin Liste ile uzaktan yakından alakası yok. Admin Listede olmak sadece servislere hükmetme limitinizi belirler. OperOverride yetkisi yoksa net admin yada oper olması birşeyi değiştirmez, Operserv kullanmadan kimse kanal modlarına müdehale edemez.
OperOverride hakkinda bilgilendirme:
OperOverride ile: +ikl modlarında olan kanallara girebilirsiniz veya banları yok sayıp kanallara giriş yapabilirsiniz (ilk önce /invite komutuyla kendinizi davet etmeniz gerekir), bir kanalda kendinizi op yapabilirsiniz vs.vs..
can_override oper flagi, oper yetkisini kötüye kullanma girisimlerinin önüne gecmek için eklenmistir. Default ayarı olarak can_override flagini eklemedikce, hic bir oper override yapma yetkisine sahip degildir.
Detaylı bilgi için TIKLAYIN (http://forum.ticarichat.net/showthread.php?t=5)
ama sadece tek bir kanaLda Mod deqistiremior .. diqer adminLer bütün kanallarda, kendisi de bu kanaLın dısında ki bütün kanallarda Mod deqistirebilior. Sanki nedeni daha basit qibi qeLdi bana :confused:
Ağır_Seviyorum
16-02-2008, 17:04
Unreal IRCd'yi yaklaşık 7-8 aydır takip etmiyorum.
Soru :Full flag admin koca serverda sadece ve sadece 1 kanalın modunu değiştiremiyor ama diğer tüm adminler değiştirebiliyor.
Bana mantıklı gelmediği için başka bir çözüm yolu sunamıyorum. Ben bildiklerimi paylaşırım bilmediklerimi öğrenirim. Bu defa öğrenme konumundayım, bir bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
admin Liste ekli degiLdir veya FLag Ları Kısıtlıdır
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.