PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : services sorunu

Webcakali
22-09-2007, 20:40
Arkadaslar ben anope kullaniyorum servicesleri calistirmaya gleince sira bu hatayi veriyor nedir bu bir yardimci olabilirmisiniz

/root/services$ ./services

WARNING: You are currently running Anope as the root superuser. Anope does not
require root privileges to run, and it is discouraged that you run Anope
as the root superuser

JaneR
22-09-2007, 23:56
services.conf icindeki ServicesRoot satırını bul tırnak icinde olan yere kendi nickini yaz.

Webcakali
23-09-2007, 00:35
Orda yazili zaten nick gene ayni hatayi veriyor ./services komutunu yapinca telnetten ircserviceside denedim olmuyor sanki engelleyen birsey var shelci ile alakali birsey ola bilirmi .!

ircdmaster
29-09-2007, 13:33
normalde Services'i kurduktan hemen sonra example.conf var orda. onun icine girip services root kismindaki # vardi sanirim yanında onu kaldiriyordum . root'u yaziyordum.. rawlarin basindaki #'i kaldiriyordum.. Services link ayarlarini ayarliyordum. ./services yazip calisiyordu sorunsuz..

SqL
06-10-2007, 16:47
Arkadaslar ben anope kullaniyorum servicesleri calistirmaya gleince sira bu hatayi veriyor nedir bu bir yardimci olabilirmisiniz

/root/services$ ./services

WARNING: You are currently running Anope as the root superuser. Anope does not
require root privileges to run, and it is discouraged that you run Anope
as the root superuser

ßu KuruLumu yapan Arkada$ 2 y£rde yanLi$ yapmi$ heraLde ya ;

Make`den Sonra make install c£kmemi$tir.
yada Tar.gz Dosyasi hataLidir

ein
27-10-2007, 12:17
Anope as the root superuser.
will incele

ReiS_EmrE_
27-10-2007, 17:27
Slm arKadaşLar ilk sorunum putyy den ip adresini yazınca "login as:" die hiç bişi gelmio bağlanamıom telnete yani...?ne Yapcam ?
bide ben yokken serverdee bişiler olmuş şimdi hiç bi komutu kullanamıorum statusta bu yazıo komut girince "Services are currently down. Please try again later."
YardımLarınız için teşekkürLer..

Ağır_Seviyorum
29-10-2007, 21:20
Slm arKadaşLar ilk sorunum putyy den ip adresini yazınca "login as:" die hiç bişi gelmio bağlanamıom telnete yani...?ne Yapcam ?
bide ben yokken serverdee bişiler olmuş şimdi hiç bi komutu kullanamıorum statusta bu yazıo komut girince "Services are currently down. Please try again later."
YardımLarınız için teşekkürLer..

Dogrumu anladim simdi sen putty acip IP adresini yazinca bu yaziyi aliyorsan :"Services are currently down. Please try again later."
Eger bu kadarsa sunucuna baglanti saglayamiyorsun seninle ilgili bir sorun degil host firmasi ile irtibata gecmelisin.