Tam Sürüm Bilgini Göster : Kelebekler Özgürdür.. www.kelebek.gen.tr
economist
04-08-2006, 19:04
Kelebeklerin Özgürlüğü doyasıya yaşadiği bir alana www.kelebek.gen.tr ve irc.kelebek.gen.tr ye sizleri bekliyoruz.
Bu bir davettir davetten ötesi dostluk çağrısıdır. Haydi cocuklar aşıya :)
KeLebeK deniLince akLa eşsiz, çekici, görkemLi şeyLerin geLmesi Lazım.
Ama forumunuzun yeni yüzü bunLara ters düşmüş. Tamam emeğe saygı duyuyorum;üzerinde çok çaLIşıLmış beLLi; eLLerinize sağLık. Ama ben eminim ki çok daha iyisini yapabiLirsiniz :thx:
BeLkide temennim :rolleyes:
ismaiL amcam dogru söyLüyor katiLiyorum KelebekLer Özgürdür..
economist
25-09-2006, 16:37
Kelebeğin Ana sitesi harici bir sürü alt sitesi var
www.kelebek.gen.tr den sonra
www.kelebekportal.com
www.kelebekforum.com
www.kelebekupload.com
www.kelebeklist.com
diğer kelebek siteleride geliyor. malum hepsi ile ilgilenmek zor oluyor. Kendini bu işe adamiş ve karsiliksiz birşeyler vermek isteyen insanlar bulmak lazım. Bu devirde karsiliksiz kimsenin birşey yapmadiğini düşünürsek yavaş olsun temiz olsun diyorum.
ticarichat
26-09-2006, 14:33
Yürü be :)
Kim Tutar ße ismaiL aßi :)
Kelebek.Gen.tr aiLesi İçinde YEr almak istiyorsan Durma Sende TıkLa www.kelebek.gen.tr Gerçek Dostluk ve Aile Ortamının Tek ve Doğru Adresi...
Kelebeğin Ana sitesi harici bir sürü alt sitesi var
www.kelebek.gen.tr den sonra
www.kelebekportal.com
www.kelebekforum.com
www.kelebekupload.com
www.kelebeklist.com
diğer kelebek siteleride geliyor. malum hepsi ile ilgilenmek zor oluyor. Kendini bu işe adamiş ve karsiliksiz birşeyler vermek isteyen insanlar bulmak lazım. Bu devirde karsiliksiz kimsenin birşey yapmadiğini düşünürsek yavaş olsun temiz olsun diyorum.
Diğer portaLLarınızı biLemem abicim ama forum için yardıma ihtiyacınız oLduğunda eLimden geLeni yapabiLirim. ForumLar iLgi aLanımdır. KarşıLık bekLemiyorum. Hobim :cool:
iRc_PoLiCe
11-10-2006, 13:05
Gerci hiç Takılmadım ama ama Sizin Calışmalarınız Dikkatimi Cekiyor
Allah hepinize Koyalaık versin emeğe Saygımız Var..
Www.CixChaT.Com/Www.SohbetTr.Org
ultrAslan_01
23-10-2006, 21:12
kim tutar bizi :)
forumu (http://www.kelebek.gen.tr) , irc sunucusu , toplisti, portalı hepsi ayrı siteler kelebek yayılıyor :)
Ağır_Seviyorum
28-10-2006, 01:04
artik kelebekforum'da gayet guzel ilerliyor kelebekcilerin katkisiyla :)
Senin eLin değmişse, güzeL gider :cool:
Daha bir geLişmekte oLduğunu görmekteyim. Daha disipLinLi ve özenLi çaLışıLmakta, umarım emeğinizin karşıLığını aLırsınız;)
Diğer portaLLarınızı biLemem abicim ama forum için yardıma ihtiyacınız oLduğunda eLimden geLeni yapabiLirim. ForumLar iLgi aLanımdır. KarşıLık bekLemiyorum. Hobim :cool:
ticarichat'in 100'de %1'i etmeyiz ama istersen calisabiliriz.
VB'den anlayan birisine ihtiyacim var mircforumlari.org
anliyorsan;
Ongun@TRYuzuk.Net - bu mail.
IRC.Sade.Gen.TR buda sunucu :)
MSN kullanmiyorum..
kolay gelsin..
simdiden tesekkur'ler..
LeJYoNeR
22-11-2006, 22:47
ayyyy saoL www.ismail.abi KELEBEKLER ÖZGÜRDÜR...
Çorbada Benimde Tuzum Olsun diosan www.kelebek.gen.tr
Çok TuzLu Oldu ama :)))
kelebekte iyi reklam geçiyor :D hergün ordayım
Benimde :D
codesignist
20-09-2007, 22:52
Elımden gelen yardımı verebılrım sadec iş konusunu nedır belırtırsenız bende ona gore davranır yardımcı olurum bırlıkten kuvvet dogar bosuna dememısler..tşkler.
ircdmaster
23-09-2007, 19:24
Konu Hafiften baska Yöne Yönlenmis.. Baya Kisi Kelebek Icin Gönüllü :)
kelebek.gen.tr sohbetçilerin sitesi olmuş. Özellikle de www.kelebekforum.com (http://www.kelebekforum.com) Kelebeğin tüm yükünü almış ön sırada ilerliyor.
Başarılar.
KarSpErSkY
10-04-2008, 03:54
KeLeßek Gen Tr KSBC hizmetLeri qün qeçtiKçe hız KazanıO ßüyümeye devam keleßekLer:)
KurtGozu_Baskan
11-08-2008, 20:03
Tam Gaz Devam
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.