PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : iRCDe.Com ve Sevdice.net Trojan Yuvası.

MermeR
28-08-2007, 21:40
Server : irc.ircland.net
Açık Port : 6667
Kanal Adı : #¿

Netcat Saygılar usta :)
Benle Uğraşma Canını Yakarım Demiştim..

SqL
28-08-2007, 21:54
ßen ßuna qüLerim :D Hatta qüLmekden öLürüm :')

Netcat deiL Trojan O Adam cLone ßiLe yapamaz ßen Tnmyorum Ama ßizim ß1r arkada$ ona KAfayı taqmi$ti :D ßo$ adamLar`i q£Lip ßurda trojanci diye yazmayın ya...

MermeR
28-08-2007, 21:58
:)) Sql Bilmiosan karışma Gir verdiğim adrese ok

Clone sokamazmış :)

kardeşim git işine.

SqL
28-08-2007, 22:03
Trojanci dediqiniz Adam`in serverine 1 Dk qirdim rekLam üzerine rekLam nasıL ß1r trojanciymi$ ha cnm ßu Arada O Topic`de yazan Trojan £L Yapimi :D ßotnet fLn aLakasi yoq ßiz ßurda ßotnet`Leri kn$oz O £L Yapimi trojanLar`la hcß1r$ey yapamazsin..

anLamadiqim s£n netcat`i $ikayet £diyosun ßizde sana Onun trojan yapamacqini söyLüyorum s£n niye ßu kadar Kizdin Onu anLadim..

rekLam`a ßaq :D <Fadime> 0,70,2 Sende benim gibi sevgili ariyorsan tikla bulusalim =======>>>4,4 http://server.com

Lamer`lere hakaret £ttik waLa netcat`i ßuraya yazmakLa :D

Ha ßu Arada Mermer Cok diyosan ßotnet qörmek istiyorum

http://forum.ticarichat.net/showthread.php?t=1132

ßak Adam Query`nin server`ini aLt üst £tmi$ i$te trojan ßu demek hatirLatim dmk istedim :D

MermeR
03-09-2007, 14:33
Banamı Öğretiyosun Trojan'i :)

neyse SqL Sen haklısın Adam Besliyor mIRCBot versionu sen hala üsteliosun yok beslemiyo die Amacını Çözemedim.
neyse Takıl Kafana Göre Sen..

HachLi
10-10-2007, 16:05
Ahahahah bu sevdice.net Venom lamerinindi sanırım? Netcat? Bu kim bu da yeni mi çıktı. :D Muahaha ezikler.

muSti
29-10-2007, 20:41
Piyasada Herkesde Bot var Tuaf

sevdadan
16-12-2007, 02:53
MerMer o adamin 70 80 sitesi var oyle basit islere gircegini sanmiyorum tabi 5 sene oncekini bilemem ki 250 useri olan bir chat serverini o sekilde basit botnetlerle riske atacaginida sanmiyorum diger arkadas ta servere girince reklamlar geliyor v.s demis o reklam mesajini irc chat serveri otomatik kendisi attiriyor heralde unreal editlenmis ircd serverlerini hic gormemis :) netcat usta botnet beslemez kapattirir bildigim