Tam Sürüm Bilgini Göster : iRCDe.Com ve Sevdice.net Trojan Yuvası.
Server : irc.ircland.net
Açık Port : 6667
Kanal Adı : #¿
Netcat Saygılar usta :)
Benle Uğraşma Canını Yakarım Demiştim..
ßen ßuna qüLerim :D Hatta qüLmekden öLürüm :')
Netcat deiL Trojan O Adam cLone ßiLe yapamaz ßen Tnmyorum Ama ßizim ß1r arkada$ ona KAfayı taqmi$ti :D ßo$ adamLar`i q£Lip ßurda trojanci diye yazmayın ya...
:)) Sql Bilmiosan karışma Gir verdiğim adrese ok
Clone sokamazmış :)
kardeşim git işine.
Trojanci dediqiniz Adam`in serverine 1 Dk qirdim rekLam üzerine rekLam nasıL ß1r trojanciymi$ ha cnm ßu Arada O Topic`de yazan Trojan £L Yapimi :D ßotnet fLn aLakasi yoq ßiz ßurda ßotnet`Leri kn$oz O £L Yapimi trojanLar`la hcß1r$ey yapamazsin..
anLamadiqim s£n netcat`i $ikayet £diyosun ßizde sana Onun trojan yapamacqini söyLüyorum s£n niye ßu kadar Kizdin Onu anLadim..
rekLam`a ßaq :D <Fadime> 0,70,2 Sende benim gibi sevgili ariyorsan tikla bulusalim =======>>>4,4 http://server.com
Lamer`lere hakaret £ttik waLa netcat`i ßuraya yazmakLa :D
Ha ßu Arada Mermer Cok diyosan ßotnet qörmek istiyorum
http://forum.ticarichat.net/showthread.php?t=1132
ßak Adam Query`nin server`ini aLt üst £tmi$ i$te trojan ßu demek hatirLatim dmk istedim :D
Banamı Öğretiyosun Trojan'i :)
neyse SqL Sen haklısın Adam Besliyor mIRCBot versionu sen hala üsteliosun yok beslemiyo die Amacını Çözemedim.
neyse Takıl Kafana Göre Sen..
Ahahahah bu sevdice.net Venom lamerinindi sanırım? Netcat? Bu kim bu da yeni mi çıktı. :D Muahaha ezikler.
Piyasada Herkesde Bot var Tuaf
sevdadan
16-12-2007, 02:53
MerMer o adamin 70 80 sitesi var oyle basit islere gircegini sanmiyorum tabi 5 sene oncekini bilemem ki 250 useri olan bir chat serverini o sekilde basit botnetlerle riske atacaginida sanmiyorum diger arkadas ta servere girince reklamlar geliyor v.s demis o reklam mesajini irc chat serveri otomatik kendisi attiriyor heralde unreal editlenmis ircd serverlerini hic gormemis :) netcat usta botnet beslemez kapattirir bildigim
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.