Tam Sürüm Bilgini Göster : medyasheLL trojan yapiyorr
selam arkadaşlar medyashell shell firmasi trojan üretip saga sola saldiri düzenlior bunun icin birşey yapamazmiyiz benim bilgidim shell firmalari böyle şeylerle ugraşmazlar ama adamlar işi gücü birakmişlar trojan ile ugraşiyorlar lütfen bana bir yardim edinn tek bana deil benim tanıdım tüm server sahibi arkadaşlarda bundan şikayetci polis e başvurabilirmiyim ??
www.medyashell.com (http://www.medyashell.com)
tolga ile ayaz adli bu iki sahtekar trojan üretiyor lütfen bunlara kanmayınn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya anlamam hic saldirmakla ellerine ne gecior yada trojan yapmak burdantüm trojancilara sesleniyorum nedir bu saldiri yikmak merakınız yetmemiyo saten 4 bir yanımız savaş bırakında bari tek savaş olmuyan yer sanal alem olsunn türkiyede saten yeterince savaş var birakında sanal alem bozulmasinnnn dün akşam serverime AYAZ tarafindan yapilan saldirida serverim cökertildi tmm cöksün buna gocunmam ama ne eline gecti acaba AYAZ denilen o sanal alem delikanlisinin bana söylüye bilirmi ne ? lütfen birakin sanal alem lekesiz kalsin........ LANET OLSUNN SANA AYAZ BU YAZİYİ İNŞ OKURSUN SEN VE SENİN GİBİLER ...
trojan yapmak güzel bir meslektir harbiden arkadaşlar www.medyashell.com trojancimi ????
Ben A. Tolga Aykaç... NiL bilişim MedyaSheLL hosting firmasının sahibiyim, web sitemizde iletişim bölümünde firmamız ile ilgili bütün iletişim bilgileri bulunmaktadır. NiL bilgisayar resmi bir kuruluş olup MedyaSheLL Hosting bu kuruluş altında faaliyet göstermektedir. Sizler ne yaptığınızı bilmiyorsunuz bile .. Sırf insanlara çamur bulaştırmak için ortaya attığınız asılsız iddialar sizi hukuki sorumluluk atlına sokacaktır bunu unutmayınız. eğer polise yada gereken hukuksal mercilere siz gitmezseniz bile bizler resmi firma kimliğimiz ile bu asılsız iddiaları yayınlayan bu forum sitesi için gereken hukuki işlemi biz zaten başlatacağız. Attığınız adımları düşünmeden atmayınız. Rica ediyorum bu konularda gereken hassasiyeti gösteriniz. Eğer bir probleminiz varsa firmamız ile her şekilde iletişime geçebilirsiniz. Bu firma ortalık shell cilerinden değildir resmi olarak faaliyet gösteren yerleşik sağlam ve kararlı bir kuruluştur... Son olarak ... Kendini bilmezleri kınıyorum ve site sahilerine de bu tür kişilere imkan tanıdıkları için çok yanlış bir yolda olduklarını bildirmek istiyorum.. Bu durum firma avukatımıza bildirilmiştir... Bilginize. Teşekkürler..
Ben A. Tolga Aykaç... NiL bilişim MedyaSheLL hosting firmasının sahibiyim, web sitemizde iletişim bölümünde firmamız ile ilgili bütün iletişim bilgileri bulunmaktadır. NiL bilgisayar resmi bir kuruluş olup MedyaSheLL Hosting bu kuruluş altında faaliyet göstermektedir. Sizler ne yaptığınızı bilmiyorsunuz bile .. Sırf insanlara çamur bulaştırmak için ortaya attığınız asılsız iddialar sizi hukuki sorumluluk atlına sokacaktır bunu unutmayınız. eğer polise yada gereken hukuksal mercilere siz gitmezseniz bile bizler resmi firma kimliğimiz ile bu asılsız iddiaları yayınlayan bu forum sitesi için gereken hukuki işlemi biz zaten başlatacağız. Attığınız adımları düşünmeden atmayınız. Rica ediyorum bu konularda gereken hassasiyeti gösteriniz. Eğer bir probleminiz varsa firmamız ile her şekilde iletişime geçebilirsiniz. Bu firma ortalık shell cilerinden değildir resmi olarak faaliyet gösteren yerleşik sağlam ve kararlı bir kuruluştur... Son olarak ... Kendini bilmezleri kınıyorum ve site sahilerine de bu tür kişilere imkan tanıdıkları için çok yanlış bir yolda olduklarını bildirmek istiyorum.. Bu durum firma avukatımıza bildirilmiştir... Bilginize. Teşekkürler..
Forumda yazılanlar kisileri baglar, forumu baglamaz.
Kilitli
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.