PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : tcl yardım

TeqniQul
13-08-2007, 21:17
Arkadaşlar Bana Bu lazım Yardım ederseniz sevinirim sağolun.

*belli bir serverdan gelen userların host'unu benim bellirledim hostlardan 1'inle değiştircek.Orn: FDG23.xxx.xxx Bu adresi chghost kullanarak benim daha onceden belirtim 334455.xxx.xxx yapıcak

*25 dk dır konusmayan user'ı Quit msj'ı ile atıcak.Orn: [KBSC] [19:17:34] *** TeqniQul (AS@BB49FBF5.xxx.Com) Çıktı (« Www.XxxX.Com (http://www.xxxx.com/) »)

Böle Bir tcl yazabilcek bir arkadaş varmı?..

Simdiden Teşekkürler.

ßunu Şöle düşündüm ben ama nasıl yapıcamı bilmiyorum.karsılama.tcl var #x kanalına giren userların host'u değiştiriyor falan. Host.txt yapasak bu eggdrop hostları ordan alsa kullansa sırasıyla?

---- Daha açıklıyıcı bir şekilde şuraya anlatam ----

Mesela #x kanalını açtım.karsılama.tcl yide ayarladım oraya giren userlar @x.xxxx.com host'unu alıyor..ßuraya kadar tmm herşey.

Ama Olay Surda Ben ßu #x kanalına giren userların hepsinin @x.xxx.com host'unu değil hazırlamış oldumuz host.txt içindeki @x1.xxx.com , @x2.xxx.com , @x3.xxxcom , @x4.xxx.con Vb. hostları almalarını istiyorum.Yani host @helper.xxx.com gibi sabit olmuycak değişken olcak.Burası Bukadar

Aynı zamanda'da bu kanala giren userlar eger 25dk konusmamışkarsa serverdan normal çıkış şeklinde atılmalarını istiyorum , herhangi bir ban çeşidi yemeden quit msj'ı ile..

------------------------------------------------------------
Burasıda bu kadar eger yapabilcek bir arkadaş varsa yardım ltfn... :(

----------------------------------------------------

veya şöylede olabilir...

cd ircservices*
pico modules/chanserv/check.c

if (call_callback_4(module, cb_check_chan_user_modes,
source, user, c, modes) > 0)
return;
# satirini bulup altina

if (!stricmp(c->name, "#help") && check_access(user, ci, CA_AUTOOP)) {
send_cmd(s_NickServ, "chghost %s helper.server.net", user->nick);
send_cmd(s_NickServ, "SVSMODE %s +hW :1", user->nick);
}
# kodunu ekle

Bu Kod help kanalına giren opların host'unu değiştiriyor ayrıca sadece helper.server.net olarak.Benim dedimde helper.server.net deil benim hzrladım host.txt lerdeki birçok farklı hostları kullansın.

Host değişimi için aklıma firkirler geliyor ama 25 dk konusmamış olanlar için nasıl quit msj'ı ile çıkış sağlayabilceğim aklıma gelmiyor.

------------------------------------------------------------