Tam Sürüm Bilgini Göster : flag
Dragon_ugur
01-06-2007, 14:22
S.a
ßenim serverimda söle ßi sorun var adama services flagı veriyorum ama kanalarda aop yazamıyor os admine ekliyorum qetpass cekiyor os oper verince aop yazamıyor nasıL yaparım arkadasLar
oper listesine ekleyince network admin olsa bile aop sop ekliyemez.bu yüzden admin listesine ekliyeceksin.
ERaserPRG
02-06-2007, 00:33
/os admin add nick
:d
Dragon_ugur
02-06-2007, 15:08
uh uh öle yaparsam cok pis oluyor qetpass vs vs aLıyor sölemistim yukarda ßaska cözüm lazım.Yada qetpass yetkisini nasıL alırız en mantıklısı ßu
ERaserPRG
02-06-2007, 17:28
A flagını kaldır adamdan adminligini al
admin liste ekle bakalım nolcak cunku getpass flagı yok
:D
Dragon_ugur
02-06-2007, 18:01
karde$ ßen derdimi anlatamıyorum qalißa flaqlarla alakasıyoq dediqin seyide denedim yene qetpass cekiyor cözüm yok qalißa (:
ERaserPRG
02-06-2007, 23:39
bu bi fikirdi sadece denenmemisti denemis olduk sayende
bunun bir cozumu yok maalesef ya oper listte olucak ya da admin listte
istedigini yap
Ağır_Seviyorum
03-06-2007, 15:56
Öyle bir modul var ama gereksiz ve güvenli oldmadigindan dolayi paylasima sunmayacagim.
Cünkü söyle bir durum var getpass cekiyor diyorsun adam , böyle coluk cocuklardan degil admin user olmaz.
Tam bir komedi farz-i misal ; adamin altinda ferrari var gidiyor baskasinin 92 model sahin arabasina göz koyuyor. Biz böyle tiplere bebelere balon admin diyoruz.
Cözüm: Bu tiplere degil admin listesinde yer vermek bos kanalda % bile yazmayacaksin
Dragon_ugur
03-06-2007, 19:12
Simdi anLamadıqım su ßu konuyla ne alakası var artı ßilqi almaya caLısıyoruz. ßenim adminim yada ßi ßaska kisinin admini ile alakası ne anlayamadım. Konu Deqismis qalißæ
dragon_ugur getpass yetkisinin flaglar'la bi alakası yoktur ve admin listesine eklediğin her kişi getpass çekebilir ama servislerin anope ise services.conf'ta
#NSRestrictGetPass
bu satırı arat ve başındaki # işaretini kaldır.kaydedip servislere restart at bakalım olacakmı
services versionlarini belirtirsen tam detayli bir sekılde konuya son noktayi koyup seni aydinlatmak isterim.
ERaserPRG
05-06-2007, 04:05
agır seviyorum bi konuda haklı . neden derseniz . adamın yetkisi dahilinde deilse ve sırf merak icin getpass kullınıyorsa silin gitsin . admin olmak sorumluluk ister ciddi bir istir . böle adamlara zaten yer vermemek gerekir .
hala daha istiyorsan ara bul .
Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2009
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.