PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : flag

Dragon_ugur
01-06-2007, 14:22
S.a
ßenim serverimda söle ßi sorun var adama services flagı veriyorum ama kanalarda aop yazamıyor os admine ekliyorum qetpass cekiyor os oper verince aop yazamıyor nasıL yaparım arkadasLar

TeMoNDe
01-06-2007, 17:51
oper listesine ekleyince network admin olsa bile aop sop ekliyemez.bu yüzden admin listesine ekliyeceksin.

ERaserPRG
02-06-2007, 00:33
/os admin add nick

:d

Dragon_ugur
02-06-2007, 15:08
uh uh öle yaparsam cok pis oluyor qetpass vs vs aLıyor sölemistim yukarda ßaska cözüm lazım.Yada qetpass yetkisini nasıL alırız en mantıklısı ßu

ERaserPRG
02-06-2007, 17:28
A flagını kaldır adamdan adminligini al

admin liste ekle bakalım nolcak cunku getpass flagı yok

:D

Dragon_ugur
02-06-2007, 18:01
karde$ ßen derdimi anlatamıyorum qalißa flaqlarla alakasıyoq dediqin seyide denedim yene qetpass cekiyor cözüm yok qalißa (:

ERaserPRG
02-06-2007, 23:39
bu bi fikirdi sadece denenmemisti denemis olduk sayende

bunun bir cozumu yok maalesef ya oper listte olucak ya da admin listte

istedigini yap

Ağır_Seviyorum
03-06-2007, 15:56
Öyle bir modul var ama gereksiz ve güvenli oldmadigindan dolayi paylasima sunmayacagim.

Cünkü söyle bir durum var getpass cekiyor diyorsun adam , böyle coluk cocuklardan degil admin user olmaz.
Tam bir komedi farz-i misal ; adamin altinda ferrari var gidiyor baskasinin 92 model sahin arabasina göz koyuyor. Biz böyle tiplere bebelere balon admin diyoruz.

Cözüm: Bu tiplere degil admin listesinde yer vermek bos kanalda % bile yazmayacaksin

Dragon_ugur
03-06-2007, 19:12
Simdi anLamadıqım su ßu konuyla ne alakası var artı ßilqi almaya caLısıyoruz. ßenim adminim yada ßi ßaska kisinin admini ile alakası ne anlayamadım. Konu Deqismis qalißæ

TeMoNDe
04-06-2007, 14:00
dragon_ugur getpass yetkisinin flaglar'la bi alakası yoktur ve admin listesine eklediğin her kişi getpass çekebilir ama servislerin anope ise services.conf'ta
#NSRestrictGetPass
bu satırı arat ve başındaki # işaretini kaldır.kaydedip servislere restart at bakalım olacakmı

ein
05-06-2007, 01:05
services versionlarini belirtirsen tam detayli bir sekılde konuya son noktayi koyup seni aydinlatmak isterim.

ERaserPRG
05-06-2007, 04:05
agır seviyorum bi konuda haklı . neden derseniz . adamın yetkisi dahilinde deilse ve sırf merak icin getpass kullınıyorsa silin gitsin . admin olmak sorumluluk ister ciddi bir istir . böle adamlara zaten yer vermemek gerekir .

hala daha istiyorsan ara bul .