Orijinalini görmek için tıklayınız : İlgilenirseniz Sevinirim
Cn. ÖzGüR
29-04-2007, 16:35
Sitemde Birtakım Problemler Oldu Reklam Kodu Yedik.. Sonra Google da Siteyi Arattığım Zaman "Bu Site Bilgisayarınıza Zarar Verebilir" Diye Bir Not Çıkıyor. Bu Sorunu Nasıl Çözebileceğim Konusunda Yardımcı Olursanız Sevinirim..
www.ykbl.org
http://img250.imageshack.us/img250/4092/screenshot001kc1.jpg
ERaserPRG
29-04-2007, 18:15
virüs mü yayıyor ... nasıl bi zarar ?
Burdan devam edebilirsin http://forum.ticarichat.net/showthread.php?p=3547
Cn. ÖzGüR
01-05-2007, 15:30
virüs mü yayıyor ... nasıl bi zarar ?
Evet Virüs Yayılıyor..
Cn. ÖzGüR
01-05-2007, 15:31
Burdan devam edebilirsin http://forum.ticarichat.net/showthread.php?p=3547
Başvuruyu Nasıl Yapacağımız Kısmını Anlamadın:s
Ağır_Seviyorum
06-05-2007, 12:32
http://www.stopbadware.org/home/story
Bu site tam bir faciadir.Sikayetlere gore badware yani zarali icerik iceren siteleri listeliyor ama sikayet üzerine yada kafalarina gore ne yaptiklari belli degil.
Ayrica siten eklendiyse kaldirmalari ne kadar sürüyor bilmiyorum bizim basimiza geldi sacma sapan alakasiz bir sebeple
http://www.stopbadware.org/home/reportsearch?searchtext=searchbadware buda zarali sitelerin url'leri mantagini anlamak mümkün degil basvuru yapiyormussunuz kaldiriyolarmis mis mis :)
Mp3 yasak diyorlar ve destekliyoruz ama ne mp3 ne video adamlar tepede geziniyor. backlink aliyorsun ordan ban atiyorlar.Adamlar spam site yapiyor PR 5 geziyorlar bide hitlerini hergecen gün arttiriyolarlar Google burda cuvalliyor. Yoksa bizim türkiye masasininda tanidiklarimi var bu isler boyledir goz var nizam var site SPAM.
Cn. ÖzGüR
26-05-2007, 16:29
saolasın yaptım ama inş düzeltirler..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.