Orijinalini görmek için tıklayınız : Cycle Bot Lazim 1000 ve Üzeri
Selam arkada$lar CycLe ßot HaKKinda ßir$ey Soracam 1000 Tane ve ustu Olan botlar var mi acaßa varsa ßurda PayLa$irmisiniz..
Kolay GeLsin..
onları cycle.txt ye eklemen lazım.
Cycle haricinde istersen buyur;
KBSC tarafından yapılan KELEBEK 2005 bunu destekliyor.
Download: www.kelebek.gen.tr/kelebek2005.exe
Popup menude Sık Kullanılanlar > Services Bot Creator; kısımı takip et.
Kullanman icin rawları acık bir nick yada. supass lı bir nick lazım. Kolay gelsin.
JaneR usta Cözemedim vaLLa ßu TCL olarak yok mu aCAßa CycLe ßot Diyorum ßirde Services degiL..1000 Tane Konu$an ßot TCL Olan yoq mu dedim herhaLde YanLi$ AnLadin...
Kolay Gelsın
Abicim zaten cycle bot Rawlarla çalışan bir sistemdir. Bot txt'deki nickleri join part eder konuşturur nick değiştirir ama tek tek eklemen gerekir.. 1000tane konusan tcl istiyorsun 1000tane conf acman lazım ki ayrı ayrı konussunlar.
JaNeR alakasi yok..Adamlar ßir CycLe.Conf ve CycLe.TCL den 150 Tane ßoT Sokuyor ßende Diyorum Ki 1000 tanesi Olan var mi? Sen Diyorsun ki services bot herhaLde yanLi$ anladin..
Yani sen diyorsun ki cycle.txt deki botlar raw botu degil oyle mi?
raw komutu ile ona ßir$ey demiyorum ama sen anlamadin.. ßenım demek istedigimi..
economist
04-08-2006, 15:17
Cycle bot : adi üzerinde girip cıkan bot anlamindadir. Amaci sunucuya girip cıkmaktir.
CycleBot beta-2 Aktifshell deiken PowerUseR in yazmış olduğu TCL dir. Şuan piyasada kullanılan yazilimdir. Bu yazilimi yasin güzel yazdı. Yazılımı nasil yapmasi konusunda yönlendirmelerim olduğu icin ne iş yaptiğini iyi biliyorum.
Cyclebot beta-2 Unreal3.2 anope ve ircservices sistemlerinde gayet güzel calışır. Raw ile çalıştığından diğer IRCD lerde üzerinde oynamak gerekebilir.
1000 tane CYCLEbot neden gerekir, amaci nedir derseniz bilemem. Ama 1000 tane olurmu derseniz olur. Ayarlarsınız cyclebot.txt yi ve 1000 nick yaparsiniz eggdrop yardimi ile 1000 botu sunucudan cıkarip sokarsiniz. Konuşma modunu acarsaniz konusabilirde. Ancak 1000 botu 1 eggdrop nasil nekadar calıştırır hic denemedim.
180 - 200 kadar yapmiştim. Editlemek ve uraşmak lazım..
EGGDROP veya TCL olarak başka bir yazilim varmi bilmiyorum. Araştırmak lazım. Ancak eggdrop yapacaksaniz 1000 tane, script ile yapacaksaniz 1000 bağlanti yaparsaniz 1000 tane konuşan botunuz olabilir. Onun adida konusan bottur cyclebot değil. saygilar.
Cycle bot : adi üzerinde girip cıkan bot anlamindadir. Amaci sunucuya girip cıkmaktir.
CycleBot beta-2 Aktifshell deiken PowerUseR in yazmış olduğu TCL dir. Şuan piyasada kullanılan yazilimdir. Bu yazilimi yasin güzel yazdı. Yazılımı nasil yapmasi konusunda yönlendirmelerim olduğu icin ne iş yaptiğini iyi biliyorum.
Cyclebot beta-2 Unreal3.2 anope ve ircservices sistemlerinde gayet güzel calışır. Raw ile çalıştığından diğer IRCD lerde üzerinde oynamak gerekebilir.
1000 tane CYCLEbot neden gerekir, amaci nedir derseniz bilemem. Ama 1000 tane olurmu derseniz olur. Ayarlarsınız cyclebot.txt yi ve 1000 nick yaparsiniz eggdrop yardimi ile 1000 botu sunucudan cıkarip sokarsiniz. Konuşma modunu acarsaniz konusabilirde. Ancak 1000 botu 1 eggdrop nasil nekadar calıştırır hic denemedim.
180 - 200 kadar yapmiştim. Editlemek ve uraşmak lazım..
EGGDROP veya TCL olarak başka bir yazilim varmi bilmiyorum. Araştırmak lazım. Ancak eggdrop yapacaksaniz 1000 tane, script ile yapacaksaniz 1000 bağlanti yaparsaniz 1000 tane konuşan botunuz olabilir. Onun adida konusan bottur cyclebot değil. saygilar.
Bilgi icin saoL Aßi
NeTkoLik
28-11-2006, 11:00
150 ve üzeri Serveri Kasiyor Haberin Olsun.
IrcdMaster
14-12-2006, 19:07
Zaten Belirli Botlar Verilmis Sen Buna Bakarak Kendinde Coğalta Bilirsin..
bunu nasıl kuracaz bide kurulumunu acıklarmısınız ben ilk defa kuracamda?
economist
21-01-2007, 16:21
150 ve üzeri Serveri Kasiyor Haberin Olsun.
Cyclebot beta-2 Serveri kasmaz.
Selam arkada$lar CycLe ßot HaKKinda ßir$ey Soracam 1000 Tane ve ustu Olan botlar var mi acaßa varsa ßurda PayLa$irmisiniz..
Kolay GeLsin..
S.a ÖnceLikle ;
Arkadaşım cycle bot 1000 tane olur nie olmasınki bunu cyclebot.txt
Dosyandan ayarlayabilirsin
1 ::0:: olan yerler konuşma içindir ::merhaba:: yazarsan bot cıkmadan yazısını yazar cıkar
2 Eğer ircservices kullanıyorsan
set init-server { putserv "identify nickinşifresi"
putserv "oper CycLeBot operşifresi";
putserv "os su süperşifre"
eklemelisin süper şifreyi aksi takdirde calışmaz .. ANOPE ise ona qerek yok zati kolay qelsin umarım kurmasını biliosundur !
NeTkoLik
17-02-2007, 02:34
Tikla
http://forum.ticarichat.net/showthread.php?t=78
evet katılıyorum Scroll haklısın ama bin tane bota ne gerek var 300 tanesi bile kasar sunucuyu diyelimki 1000 tane Cycle botu yaptın zaten sunucunun maximum user girişi 1024 veya biraz daha fazladır 1000 tane bottan sonra sadece 24 kişimi girecek :) bence cok gereksiz.
sezer_gitarist
07-12-2007, 23:58
yaw arkdaşlar 1 tane yarattım sorun olmadı .yanlıs soyle bısy var ,ben daha fazla bot yapmak ıstersem ,farklı conf dosyaları mı olusturmam gerekır ? yoksa içine yazıcagım herhangıbır modulle bu iş olurmu.olursa mödulu yazabılıcek arkdaslardan haber beklıyorm
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.